Švietimo ir mokslo ministras: mokymasis vyksta ne tik klasėje

22. gegužės 2014

Žiniasklaidai

Šiandien švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis susitiko su Edinburgo hercogo tarptautinių apdovanojimų programos generaliniu sekretoriumi John May.

Susitikimo metu ŠMM ministras D. Pavalkis teigė, kad jaunimui labai svarbios ne tik klasėje suteikiamos žinios, bet ir gebėjimai, įgyjami už jos ribų. Ministras svečiui iš Didžiosios Britanijos paaiškino, kad būtent todėl Lietuva savo pirmininkavimo ES Tarybai metu kaip vieną iš svarbių klausimų į tarptautinę dienotvarkę kėlė neformaliu būdu įgytų kompetencijų pripažinimą.

The Duke of Edinburgh's International Award fondo generalinis sekretorius John May domėjosi, kaip ŠMM iš dalies finansuojama programa įgyvendinama Lietuvoje, trumpai aptarė ateities perspekyvas.

Daugiau informacijos - ŠMM išplatintame pranešime spaudai

Daugiau naujienų

DofE verslo organizacijoms

DofE apdovanojimų programa glaudžiai bendradarbiauja su socialiai atsakingomis verslo įmonėmis.

DofE gali pasiūlyti net keletą socialinės atsakomybės programų, todėl galėsite pasirinkti geriausiai atitinkančią savo įmonės poreikius.

DofE jaunimo tyrėjams

Tobulėja ne tik DofE dalyviai, bet ir pati programa. Padėkite mums tobulėti tyrinėdami neformaliojo ugdymo poveikį.

Sužinokite pirmieji!

Užsisakykite DofE naujienlaiškį ir sužinokite apie DofE veiklą el. paštu.

Siųsti puslapį el. paštu

Patvirtinimo kodas