top of page

Aukso ir sidabro dalyvių bei alumnų dėmesiui – kviečiame į vasaros nuotykį Suomijoje!


Jaučiame, artėja vasara ir galvoje kirba nekantrios mintys – norisi krautis lagaminus ir keliauti, pamatyti, patirti!

Šiandien DofE Lietuva komanda, bendradarbiaudama su kolegomis iš Suomijos bei Čekijos, skelbia puikią naujieną! Keliausime!

Jei Tau:

· jau yra 18 m.,

· dalyvauji DofE aukso ar sidabro lygyje,

arba

· jei esi DofE aukso ar sidabro alumnas (-ė),

ir

· tau artimos tvarumo ir gamtos išsaugojimo idėjos…


kviečiame Tave išskirtinei patirčiai šią vasarą. Tai gali būti neužmirštamas Tavo vasaros DofE nuotykis nuostabioje Suomijos šiaurėje, bendraminčių ir bendraamžių būryje, dalyvaujant Erasmus+ projekte „Išsaugokime mūsų gamtą!“. Galbūt net pamatysi Šiaurės pašvaistę!

Visos kelionės, apgyvendinimo, maitinimo bei veiklų išlaidos – apmokėtos projekto organizatorių. Ar gali būti dar kas nors geriau? Ne, negali!


Tad skelbiame ATRANKĄ:

7 aktyvių ir šaunių DofE dalyvių, kurie, lydimi 1 DofE alumno, šią vasarą, liepos 210 dienomis keliaus į Suomijos šiaurėje esantį Vasatokka jaunimo centrą ir visą gražią vasaros savaitę dalyvaus įvairiuose seminaruose bei veiklose, susijusiose su aplinkos apsauga bei tvarumo idėjomis. Beje, aukso dalyviams – tai kartu būtų ir puiki galimybė įgyvendinti savo rezidavimo projektą svečioje šalyje! Tad, jei Tau taip pat ne vis vien, kokioje gamtoje gyvensime rytoj – mes ieškome būtent Tavęs. Nedvejok ir pildyk dalyvio anketą jau dabar.


Tam, kad mūsų grupė kelionėje veiktų kaip puikiai suderintas mechanizmas, kviečiame atrankoje dalyvauti DofE aukso/sidabro alumnus, iš kurių atrinksime vieną aktyvų, atsakingą, pozityviai nusiteikusį ir patikimą. Jei tai būsi Tu – keliausi kartu su 7 DofE dalyvių komanda, kartu dalyvausi visose veiklose bei seminaruose, taip pat padėsi spręsti grupei iškilusius rūpesčius ir tiesiog būsi dalyvių vyresniuoju broliu ar sese, jei jiems prireiktų palaikymo ar bet kokios pagalbos. Taip. Mes irgi žinome, kad tai tikrai skamba labai gerai! Kad tai virstų realybe, pildyk grupės vadovo anketą jau dabar:


DĖMESIO!

- Išsamiai užpildytų anketų laukiame iki gegužės 8 d. imtinai.

- Po to, gegužės 9–15 dienomis, būsimus dalyvius kviesime gyvam arba Zoom pokalbiui.

- Atrankos rezultatai bei dokumentų pasirašymas – gegužės 18–22 d.



*Paskelbus atrankos rezultatus, atrinktieji dalyviai savo dalyvio vietą projekte patvirtins sumokėdami simbolinį 50 Eur įsipareigojimo mokestį.

Įsipareigojimo mokestis ir sveikatos draudimas savaitei – tai vienintelės išlaidos (be savo nuožiūra pasiimtų kišenpinigių asmeninėms reikmėms), kurias patirsite dalyvaudami šiame „Išsaugokime mūsų gamtą!” Erasmus+ projekte.


bottom of page