top of page

Sveikiname su rugsėjo 1-ąja ir kviečiame skaityti DofE naujienlaiškį


DofE naujienlaiškis

Sveikiname su Rugsėjo 1-ąja ir prasidėjusiais naujais mokslo metais! Linkime, kad jie atneštų kuo daugiau pozityvių patirčių, būtų kupini prasmingų tikslų, dovanotų pažinimo ir sėkmės patyrimo jausmą, o mes visi imtume gyventi saugesniame pasaulyje.

Džiaugiamės, kad į naujus mokslo metus žengiame visiškai atsinaujinę: pristatome išvaizdą ir turinį pakeitusį www.dofe.lt.

Čia ne tik rasite visą reikiamą informaciją apie programą, bet, tikime, kad puslapis taps patogiu įrankiu pristatant DofE dalyviams ir jų tėvams, savo kolegoms ir kitiems bendruomenės nariams. Tad naudokitės ir dalinkitės puslapiu su kitais!

Na, o duris į naujus mokslo metus DofE Lietuva atvėrė dar vasaros pabaigoje, pakviesdama DofE vadovus ir koordinatorius į tradicinį kvalifikacijos tobulinimo renginį Kėdainiuose.

Mokymų sezonas rugsėjį įsivažiuos: į DofE įvadinius mokymus pakviesime prie programos naujai prisijungusių organizacijų atstovus: DofE vadovus, koordinatorius ir žygių vadovus.

Pasidomėti galimybe dalyvauti šiuose mokymuose verta ir organizacijoms, kurioms reikia pastiprinti DofE komandą, kad programa ir toliau būtų įgyvendinama sėkmingai.

Naujienlaiškyje taip pat kviečiame susipažinti su DofE Lietuva kartu su Tarptautiniu DofE apdovanojimų fondu ir Karališkuoju Londono koledžu atliekamų tyrimų rezultatais ir aktualia mokėjimo už programą informacija.

O pabaigai norime pasidžiaugti, kad, besitęsiant rekordiniam žygių sezonui, šią vasarą įvyko net keturi aukso žygiai!



bottom of page