top of page

DofE bendruomenės renginys – vertingos žinios, įkvėpimas ir bendraminčių šypsenos


Besibaigiant metams, DofE Lietuva pakvietė DofE bendruomenės narius į jau tradiciniu tampantį prieškalėdinį edukacinį susitikimą, kurio tema šiemet „Ateities lyderiai – kokios asmeninės savybės ir gebėjimai bus svarbūs ir kaip DofE gali padėti?“

Nepabūgę sniego ir slidžių kelių, gerai nusiteikę DofE dalyviai, vadovai, koordinatoriai bei žygių vadovai susirinko į baltą ir šventėms jau išpuoštą Vilnių.


Andželika Rusteikienė, antreprenerystės ir finansinio raštingumo ugdymo organizacijos Lietuvos Junior Achievement vadovė, pakvietė jaunimą pasigilinti į savo asmenines savybes, gebėjimus bei stiprybes, kurios gali pasitarnauti renkantis profesiją bei kuriant savo ateitį. Andželika yra EBPO antreprenerystės ambasadorė, puoselėja NVO ir verslo partnerystės kūrimą, yra sukaupusi didelę patirtį atsakingo verslo, etikos ir socialinio verslo vystymo srityse, tad šis susitikimas DofE bendruomenei buvo ne tik labai įdomus, bet ir naudingas!


Renginyje taip pat dalyvavo ir DofE bronzos, sidabro ir aukso alumni Dobilė Minkutė, Gleb Čirkov, Elzė Urbietytė bei Evelina Avižiūtė, kurie noriai dalinosi savo prisiminimais ir patirtimi, koks buvo jų DofE kelias ir kaip programa prisidėjo prie jų asmenybės skleidimosi, kokių savybių ir super galių savyje padėjo atrasti dalyvavimas DofE.


Apie pavojus, tykančius internete, ir kaip juo naudotis saugiai pasakojo Saugesnio interneto centro atstovas, lektorius Liudas Mikalkevičius. Visi mielai pasitikrino savo žinias dalyvaudami viktorinoje saugesnio interneto tema.


Ačiū visiems dalyvavusiems! Tikimės, kad ši jaukaus prieššventinio DofE bendruomenės susitikimo tradicija gyvuos ir toliau!


bottom of page