top of page

DofE programa: per sistemingą asmeninį tobulėjimą į sėkmingą karjerą

Tarptautinė programa „The Duke of Edinburgh’s International Award Lietuva“ (DofE) kartu su Lietuvos neformaliojo švietimo agentūra kviečia 8–12 klasių mokinių mokytojus, karjeros specialistus, jaunimo reikalų koordinatorius ir jaunimo darbuotojus  į nuotolinį informacinį renginį „DofE programa: per sistemingą asmeninį tobulėjimą į sėkmingą karjerą“.

Renginys vyks gegužės 14 d. (antradienį), 14.30 val. Planuojama renginio trukmė – 1  val. Prisijungimo nuoroda bus siunčiama renginio dieną, užsiregistravusiems dalyviams.

Pranešėjos – Kristina Norkuvienė ir Eglė Merkytė, tarptautinės DofE programos koordinatorės Lietuvoje, ir Olga Lukšienė, Kėdainių „Aušros“ progimnazijos DofE vadovė ir koordinatorė.


Kviečiame pažinčiai su DofE programa, kurios teikiama nauda ir galimybėmis sėkmingai naudojasi net 1 milijonas jaunų žmonių 120-yje pasaulio šalių. Programa yra sukaupusi beveik 70 metų neformaliojo švietimo ir mokymosi patirtį įvairiakultūrėje aplinkoje. DofE populiarumo paslaptis – įvairiapusiškumas ir individualus pritaikymas: joje dalyvaujantys jauni žmonės asmeninius tikslus keliasi ir vienu metu tobulėja, įgūdžius gerina ne vienoje, o skirtingose srityse: savanorystės, fizinio aktyvumo, įgūdžių tobulinimo ir žygių.


Renginio metu aptarsime:

1) Kuo išskirtinė DofE programa?

2) Įgūdžių ir kompetencijų ugdymas su DofE.

3) DofE programos praktinė vertė ir sėkmės istorijos.

4) Norėčiau prisijungti – kokie žingsniai?

 


Registracija būtina.

bottom of page