top of page

DofE vadovus ir koordinatorius kviečiame pagilinti žinias apie mentorystę

Rugpjūčio 25 d. 11 val. visus DofE vadovus ir koordinatorius kviečiame į kasmetinį kvalifikacijos tobulinimo renginį. Pagrindinė mokymų tema – „Efektyvi mentorystė. Abipusiai auginančios patirtys ir įrankiai, padedantys sėkmingai dirbti su jaunimu“. Mokymai vyks Vilniuje, viešbutyje „Corner Hotel“ (T. Ševčenkos g. 16). Pradžia – 11 val.


Renginio metu teorinėmis žiniomis ir praktiniais patarimais dalinsis mentorystės ekspertas, pirmasis Lietuvoje sertifikuotas EMCC (European Mentoring and Coaching Council) Global organizacijos narys Saulius Alksnis.


Antroje renginio dalyje apžvelgsime praėjusių metų pasiekimus, tyrimų rezultatus, svarbius programos dalyvių saugumo klausimus, prisiminsime auksinių žygių ir rezidavimo projekto gaires.


Kviečiame nedelsti ir registruotis čia.

Registracija vyksta iki rugpjūčio 18 d. 15 val. Vietų skaičius ribotas.

PROGRAMA
.pdf
Atsisiųsti PDF • 200KB






Saulius Alksnis yra mentorystės temų ekspertas, padedantis ir įkvepiantis organizacijas auginti ir motyvuoti darbuotojus diegiant mentorystės programas, taip realizuojant darbuotojų potencialą ir ugdant jų lyderystę. Konsultantas yra nepailstantis praktikas ir nuolatinis prasmės ieškotojas: sėkmingai vysto karjeros mentorystės platformą „idialogue“, konsultuoja įmones bei švietimo įstaigas, skaito pranešimus bei didžiuojasi stovėjęs ant TEDxISM scenos kilimo.

bottom of page