top of page

Spalio naujienlaiškyje – DofE naujienos ir aktualijos


Šis ruduo DofE bendruomenei – išskirtinai aktyvus ir derlingas įvykių, patirčių ir susitikimų. Tradiciniai įvadiniai mokymai naujiems DofE vadovams, koordinatoriams ir žygių vadovams, tikime, padės sėkmingai įgyvendinti programą mokyklose ir dar daugiau jaunų žmonių, turėdami galimybę dalyvauti DofE, įgis gyvenimiškų įgūdžių, išmoks keltis tikslus ir jų siekti, supras asmeninės atsakomybės ir pilietiškumo svarbą ir bus kur kas labiau #worldready!

DofE Lietuva džiaugiasi ne tik augančia programos bendruomene, dviem naujais atvirais DofE centrais Vilniuje ir Kaune, bet ir į komandą sugrįžusia profesionalia ir šaunia programos asistente Rasa Braškute-Saule.

Kaip niekada aktyvūs ir DofE savanoriai žygių vertintojai – rugsėjį ir spalį įvyko net du susitikimai, kurių metu savanoriai vertintojai dalijosi patirtimi ir asmeninėmis įžvalgomis apie praėjusį žygių sezoną, leidosi į dviračių žygį ir įveikė GPS-Art iššūkį.

Išskirtinis įvykis tarptautinei DofE bendruomenei – Pasaulinis „The Duke of Edinburgh‘s International Award“ forumas, vykęs spalio 11–15 d. Rumunijoje, Cluj-Napoca mieste. Forume dalyvavo ir aktyviai dirbo apie 150 DofE programos atstovų iš viso pasaulio ir programą globojantis Vesekso ir Forfaro grafas princas Edvardas, visus sužavėjęs įsigilinimu į programą, puikiu humoro jausmu ir inteligencija. Renginyje nubrėžtos aiškios DofE strateginės gairės iki 2030 m., iškelti nauji programos tikslai ir įvardinti didžiausi iššūkiai.

Įvykių daug, tad kviečiame skaityti spalio mėnesio naujienlaiškį!

bottom of page